keskiviikko 7. elokuuta 2013

Banoffeeta terassipiknikillä

Vietettiin jokin aika sitten kaunista kesäpäivää omalla terassilla ystävien kera. Makeaksi herkuksi tein nopeasti valmistuvan banoffeen, ilma kun oli niin ihanan lämmin ja aurinkoinen etten malttanut sen kummempia sisällä leivoskella.


Uudelle terassille laittettiin viltti ja tyynyjä joiden päällä oli mukava istuskella ja makoilla auringossa. Pirteän keltaisen viirinauhankin laitoin koristeeksi vaikka mistään varsinaisesta juhlasta ei kyse ollutkaan.


Helteisenä päivänä kaikille maistui raikkaat hedelmät ja kylmä juoma.


Lähiaikoina on tullut näperreltyä ja tuunattua kaikenlaista, enemmän ja vähemmän turhaa. Tämän pullon koristelin kokeilumielessä, liimasin siihen lankaa ja suhautin valkoista spraytä hieman päälle. Ajatuksena oli käyttää pulloa maljakkona jollekin kukalle, isomman kukan puutteessa sujautin kuitenkin pikkukukkasen pullon kylkeen.


 Suunnitelmissa on ollut järjestää Kreikka/meri-aiheiset juhlat joten kun näin simpukoita kirpputorilla, en voinut olla niitä ostamatta. Kesä alkaa olla lopuillaan joten täytyypä tosissaan alkaa niitäkin juhlia järjestämään vielä kun lämpöä riittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti