maanantai 18. helmikuuta 2013

Röyhelökakku


Löysin kaapista viikonloppuna Red Velvet Cake mixin jonka olemassaolon olin jo unohtanut. Huomasin samalla että siinä on juuri menossa päiväys joten leivoin siitä kakun. Kaverillani on sopivasti kohta synttärit joten tästä tuli sitten samalla synttärikakku.


Äkkiseltään kun kakkua aloin leipoa niin ei ollut mitään suunnitelmaa koristelun suhteen. Päätin kokeilla tehdä röyhelöä kakun reunoille, sellaista kun olen monesti halunnut testata. Kakun päällystin ensin valkoisella sokerimassalla ja reunoille liimasin värjätystä sokerimassasta tehtyjä röyhelösuikaleita. Päälle tein muutaman Renshawn kukkamassasta. Se on kyllä aivan loistava massa kukkien tekoon!




Red Velvet-kakkupohja oli mehevä mutta kahvikakkumainen ja todella miedon makuista. Väliin tein valkosuklaa-moussen.

2 dl vispikermaa
100g maustamatonta tuorejuustoa
n. 100g valkosuklaata

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Sulata valkosuklaa ja sekoita varovasti joukkoon.




3 kommenttia: