perjantai 3. elokuuta 2012

Red velvet cupcakes


Olen pari kertaa leiponut Red velvet-kakkua ja usein miettinyt miltä maistuu aito ja niin suosittu red velvet-kakku. Vaikea tietää maistuuko itse leivottu kakku edes hitusen samanlaiselta kuin muualla kun sellaista en ole koskaan päässyt maistamaan. Amerikkaan asti ei ihan noin vain lähdetäkään kakkusia maistelemaan mutta ihana mieheni oli maininnut siellä asuvalle työkaverilleen asiasta ja niinpä posti toi minulle makean yllätyspaketin. Paketti piti sisällään Red velvet cupcakes ja Red velvet cake mix paketit. 


Päätin ensimmäisenä kokeilla kuppikakkujen leipomista Amerikkalaiseen tyyliin. Paketissa oli jauhoseos johon lisäsin maitoa, öljyä sekä kananmunan. Kuorrutusta varten oli oma jauhepussukka jonka sekaan piti ohjeen mukaan sekoittaa suolatonta voita ja cream cheese frostingia. Minä laitoin maustamatonta tuorejuustoa sekä Criscoa.


Hyvälle maistuivat, ei niin makeita kun aiemmin leipomani versiot. Kuorrutukseen Crisco oli voin sijasta hyvä valinta, voi kun maistuu helposti liian voimakkaasti tällaisessa kuorrutuksessa. Nämä katosivatkin nopeasti herkuttelijoiden suihin!


Kiitos paketin lähettäjälle joka mahdollisti tämän kokeilun! :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti