sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Frisbeegolf-kakku


Mies on innokas frisbeegolfin harrastaja, ollut jo muutaman vuoden. Nyt kun hänelle tuli taas yksi vuosi ikää lisää niin ajattelin yllättää hänet kakulla. Jostain syystä kun hän on lähes joka vuosi jäänyt ilman synttärikakkua milloin mistäkin syystä, vaikka muuten kakkuja tuleekin paljon tehtyä. Siispä päätin kokeilla tehdä harrastukseen liittyvän kakun, jotain hieman erikoisempaa. Lopputuloksena frisbeegolflaukun mallinen kakku. 


Mallia otin googlettamalla erilaisia laukkuja. Laukusta tuli Innova merkkinen ihan sattumalta, en edes muista minkä merkkinen miehellä on... Yksityiskohtia laukkuun olisi voinut tehdä vaikka kuinka ja paljon huolellisemmin mutta jälleen lisähaastetta kakun koristeluun toi jaloissa pyörivä vauva. Mutta oli kyllä tosi kiva tehdä tätä, tällaisia kun saisi vain näpertää ajan kanssa ja rauhassa. 


Kakussa oli sisällä vaniljainen tuhdimpi kakkupohja marja-rahkatäytteellä. Päällinen Renshawn sokerimassaa ja kiekoissa myös joukossa hieman Renshawn kukkamassaa. Tekstin maalasin tomuvärillä ja disc golf -tekstin kirjoitin elintarviketussilla.


Synttärisankari taisi olla enemmän kuin tyytyväinen ja ilahtui kovasti kakun saadessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti