tiistai 15. syyskuuta 2015

Cowboy/Western teemajuhlat


Joskus sitä vaan keksii järjestää teemajuhlat ihan äkkiseltään kuten kävi myös äskettäin. Kaapista kun löytyy kaikenlaisia kattaustarvikkeita ym. mitä on tullut ostettua silloin kun on esimerkiksi ollut vastustamattoman hyviä tarjouksia. En tiedä käykö muille niin mutta minä kyllä hairahdun liiankin helposti hamstraamaan ihan vaan kun on halpaa ja niin kivaa. No niillehän pitää sitten myös käyttöäkin keksiä. 


Siispä järjestettiin sitten oman ja kummilapsen avustuksella parissa tunnissa pienimuotoiset grillijuhlat ja teemana cowbow/länkkäriteema. Katettiin pöytä nätisti ja ilman ollessa aurinkoinen koristeltiin terassi myös teemaan sopivaksi. Tarjolla oli mm. pihviä, uunijuureksia, grillattua maissia valkosipulivoilla ja pikaiset suklaamuffinit. Leipomaan en tällä kertaa sen kummempia kerinnyt. Ja ruokiakaan en muistanut kuvailla sen kummemmin vaikka tarkoitus olikin. 


Viirinauhojakin kaapistani löytyy montaa eri väriä mutta sinistä ja punaista ei löytynyt mistään.. Sitten keksin jospa serveteistä saisi viirinauhan askarreltua. Lapset innostuivat heti askartelusta ja kokeilimme miten saamme viireistä kivan malliset. Isot servetit avattiin kokonaan ja taiteltiin sitten kahtia kolmion malliseksi. Koska siten kolmio oli aivan liian leveä, leikattiin reunoista sopivat kaistaleet pois niin että saatiin haluttu muoto. Sitten taitokset vielä avattiin ja sisälle väliin laitettiin juuttinarua ja viiri liimattiin kevyesti kiinni. Oli kyllä helppoa ja edullista, nopeaakin tehdä. Samanlaista viirinauhaa tein myös ystävän vauvakutsuille josta olenkin tänne jo postannut. Silloin tein leikatuista ylimääräisistä paloista vielä minikokoista viirinauhaa myös.


Muffinit tehtiin tällä kertaa pikaisesti valmiista suklaamuffinimixistä ja koristeeksi laitettiin vain kultaiset tähdet. Ihanat House of Marien lehmä-kuvioiset muffinivuoat sopivat loistavasti teemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti