maanantai 9. helmikuuta 2015

Helppo valkosuklaafudge



HELPPO VALKOSUKLAAFUDGE

1 prk kondensoitua maitoa
400g valkosuklaata
n. 1/2 pss wienernougat-rouhetta 

Kuumenna kattilassa miedolla lämmöllä kondensoitu maito sekä paloiteltu valkosuklaa sekoittaen niin että niistä tulee tasainen massa. Lisää joukkoon wienernougat-rouhe ja sekoita tasaiseksi. Kaada massa noin 20 x 20 cm kokoiseen leiivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja ripottele vielä päälle koristeeksi wienernougat-rouhetta. Laita fudge jäähtymään jääkaappiin pariksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa jähmettyneestä fudgesta sopivan kokoisia paloja ja anna vaikka ystävälle lahjaksi tai nauti itse. 


2 kommenttia:

  1. Tämä testiin ehdottomasti. Mistä tuota rouhetta saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wienernougat-rouhetta saa monistakin ruokakaupoista, löytyy leivonta/maustehyllyn tienoilta. :)

      Poista