HELPPO VALKOSUKLAAFUDGE
1 prk kondensoitua maitoa
400g valkosuklaata
n. 1/2 pss wienernougat-rouhetta
Kuumenna kattilassa miedolla lämmöllä kondensoitu maito sekä paloiteltu valkosuklaa sekoittaen niin että niistä tulee tasainen massa. Lisää joukkoon wienernougat-rouhe ja sekoita tasaiseksi. Kaada massa noin 20 x 20 cm kokoiseen leiivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja ripottele vielä päälle koristeeksi wienernougat-rouhetta. Laita fudge jäähtymään jääkaappiin pariksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa jähmettyneestä fudgesta sopivan kokoisia paloja ja anna vaikka ystävälle lahjaksi tai nauti itse.
Tämä testiin ehdottomasti. Mistä tuota rouhetta saa?
VastaaPoistaWienernougat-rouhetta saa monistakin ruokakaupoista, löytyy leivonta/maustehyllyn tienoilta. :)
Poista