tiistai 14. lokakuuta 2014

Minion-kakku


Niin se aika vaan hurahtaa kovin nopeasti, tuntuu että siitä olisi vain hetki kun saimme tietää että meille on tulossa perheenlisäystä vaikka siitä on jo monta kuukautta.  Keväällä alkanut pahoinvointi sekä armoton väsymys vei tilapäisesti voimat ja leivonnan innon jonka vuoksi on blogissakin ollut pitkiä hiljaisia aikoja. Kesän aikana olo alkoi kuitenkin helpottua ja makeakin maistua masun kasvun myötä, jopa liiankin hyvin... Väsymystä on masukaveri kuitenkin aiheuttanut enemmän ja vähemmän jonka vuoksi blogia olen päivitellyt viiveellä vaikka keittiössä onkin tullut nyt vietettyä aikaa enemmänkin. 

Nyt on maha pullahtanut jo sen verran isoksi että oli aika jäädä pois töistä mammalomalle. Viimeisenä työpäivänä ajattelin muistaa työkavereita kakulla. On jo kauan tehnyt mieli tehdä Minion-muotokakkua mutta kun ei ole tullut vastaa sopivaa tilaisuutta kakulle paitsi nyt. Ajatuksena oli tehdä vauvan helistin minionille käteen joka olisi liittänyt kakun juhlan aiheeseen mutta se jäi lopulta tekemättä. Kakussa oli perus kakkupohja ja täytteenä metsämarjatäyte.

En puhunut etukäteen kakusta vaan vein sen töihin yllätyksenä. Kävi kuitenkin niin että ihanat työkaverit oli järjestänyt salassa yllätyksen minulle! Oli teemaan liittyen koristeltu huone, kattaus, ilmapalloja jne. Yhdessä nautittiin kaikkia herkkuja joita tarjolla oli ja kilisteltiin pommacilla.  Sain myös ihanan paketin jossa oli kaikkea tarpeellista uudelle tulokkaalle. Kyllähän siinä meni ihan hämilleen koko loppupäiväksi kun en osannut sellaista yllätystä odottaa. 

Ihan parhaat työkaverit minulla! <35 kommenttia:

  1. Kiitos sinä ihanuus!
    Massun kasvuasi on ollut ihana seurata ja sitä pienen tuloa ootellaan. Ja tuo kakku oli huikea! Vaan olethan sinä supertaitava <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Kohta voit tehdä sitten postauksia sosetehtaalta, saisit takuulla nekin näyttämään kauniilta =)

    VastaaPoista