tiistai 4. syyskuuta 2012

My Little Pony -kakku


Veljentytär täytti jo 6-vuotta ja synttäreille neiti toivoi My Little Pony -kakkua. Tarkoituksena oli tehdä kakkuun vaaleanpunainen päällinen (jonka itseasiassa teinkin) ja reunoille sateenkaaren väriset pursotukset, mutta kuinkas kävikään. Rakas ystäväni vispikerma ei taaskaan suostunut yhteistyöhön... Mies juoksi jo kaupassa hakemassa uutta kermaa mutta eipä auttanut sekään. Kermaa vatkatessa se lähti juoksettumaan jo ennen kuin oli kunnon vaahtoa. Asunnossani on kyllä ollut tooosi kostea ilma, pistän kyllä sen piikkiin. Niinpä sitten piti pikapikaa keksiä kokonaan uusi suunnitelma. Otin jo laittamani vaaleanpunaisen massan kakun päältä pois ja kuorrutin kakun kokonaan valkoisella Satin Ice-massalla. Reunoille tein sateenkaaria ja päälle kukkasia. Kiirus tuli koristelun kanssa mutta onneksi kakku ehti kuitenkin juhlapöytään ajoissa. :)


 Kuorrutteen ja koristeiden alla oli suklaakakkua vadelmatäytteellä. Valkoinen poni erottui ihan hyvin (paremmin kuin kuvassa näkyy) vaikka pohjaväri vaihtuikin saman väriseksi. Ponin tein edellisenä iltana sokerimassasta leivinpaperikaavojen avulla, silmän piirsin elintarviketussilla. 


Kameraa ei tullut otettua juhliin mukaan mutta jospa saisin vielä myöhemmin lisättyä puhelimesta kuvan jossa näkyy aiheeseen sopiva kattauskin. 

Onnea vielä Saagalle! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti