sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Angry birds synttärit


Miehelläni oli alkuviikosta synttärit mutta niitä ei kiireiden vuoksi keritty mitenkään juhlistamaan. Siispä ajattelin järjestää pienen yllätyksen lauantaina. Teemaksi keksin Angry birdsit, hyvä syy päästä tekemään possukakku! Confettiin tuli myös ihania Angry birds-kattaustarvikkeita joten ei tarvinnut miettiä sen enempää kattaustakaan. Aikataulu oli tiukka koska leipomukset piti valmistaa töiden jälkeen sillä välin kun mies lähti heittelemään frisbeetä. Aloitin täyttämällä kakun jonka laitoin jääkaappiin hyytymään ja sillä välin aloin tekemään popseja.


Angry birds-popseihin käytin sitruunakeksejä sekä appelsiinituorejuustoa. Punaiset linnut kuorrutin punaisella Candy meltsillä, nokan tein sokerimassasta, silminä käytin valmiita syötäviä silmiä ja kulmat pursotin mustalla koristelugeelillä.


Halusin tehdä myös possu-popseja  ja mietin millä saisin niistä oikean värisiä. Candy meltsejä löytyy limen vihreänä, joka oli mielestäni liian vaalea, ja tumman vihreänä joka taas ehkä hieman liian tumma. Niinpä tein oman sekoituksen vaaleista sekä tummista napeista ja sulatuksen jälkeen kipossa oli juuri oikean sävyistä kuorrutetta! Kun sain popsit valmiiksi kuorrutin ja koristelin kakun joka onneksi oli kerinnyt hyytyä tarpeeksi. Juuri kun kaikki oli valmista niin saapui sankarikin paikalle. Kunnollista kuvaa koko kattauksesta en edes kerinnyt siinä tohinassa ottamaan ja sen takia jäi hauskat Angry birds-kattaustarvikkeet tällä kertaa kuvaamatta. 


Pääsinpäs yllättämään, hih!

2 kommenttia:

  1. Olisko mahdollista saada ohjetta tuosta kakusta? Kun olen siskon pojalleni tekemässä angry birds kakkua, mutta en ole löytänyt mitään hyvää ohjetta vielä. sannahmlinen@gmail.com

    VastaaPoista