MARENGIT
4 kananmunan valkuaista
200g (4 dl) vadelman makuista makutomusokeria
Punaista pastaväriä
Laita uuni lämpeämään 100 asteeseen, valmistele kaksi peltiä leivipapereilla ja laita haluamasi tylla valmiiksi pursotinpussiin. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi lisäten samalla sokeria muutamassa erässä valkuaisten joukkoon. Sillä välin ota siveltimellä pastaväriä ja maalaa pursotinpussin sisäpuolelle muutamia raitoja (tyllasta ylöspäin). Täytä pussi marenkivaahdolla ja pursota pelleille haluamasi kokoisia marenkeja. Paista marenkeja noin 1,5-2 tuntia hieman koosta riippuen kunnes marengit ovat kokonaan kuivia ja irtoavat helposti.
Moikka!
VastaaPoistaNää on hurjan nättejä :) voiko molemmat pellit laittaa kerrallaan uuniin?
Kiitos! Itse laitan kaksi peltiä marenkeja kerrallaan uuniin, ainakin kiertoilmalla toimii hyvin. :)
Poista