sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sydän-popsit


KANELIN MAKUISET SYDÄN-POPSIT

n. 24 kpl kaneliässiä 
80g maustamatonta tuorejuustoa
Punaista Candy Meltsiä

Murskaa keksit hienoksi ja sekoita joukkoon tuorejuustoa sen verran että massa pysyy hyvin kasassa. Taputtele massasta levymäinen (hieman muottia paksumpi) ja ota sydän-muotilla siitä paloja. Laita sydämet hetkeksi jääkaappiin. Sulata Candy Meltsit, kasta tikun pää siinä ja työnnä sen jälkeen se varovasti sydämen sisälle. Kun kaikki tikut ovat kiinnitetty laita ne vielä hetkeksi jääkaappiin. Mikäli Candy Melts tuntuu paksulta, voi sitä ohentaa tarvittaessa huoneenlämpöisellä ruokaöljyllä tai Criscolla. Dippaa popsit, anna jähmettyä rauhassa ja pakkaa halutessasi pops-pusseihin.


Osaan popseista kirjoitin tekstiä royal icingilla, sydämet olisi voinut koristella kivasti myös vaikkapa punaisella värisokerilla.


Ystäviä on mukava yllättää makeilla popseilla, pusseihin pakattuna ne on helpompi kuljettaa.

2 kommenttia:

  1. Ihana idea käyttää kaneliässiä cakepopseihin! Pitääpä muistaa ;) Sinulla on kyllä nätti sydänmuotti. Itsellä tulee vähän töhönnäköisiä x)

    VastaaPoista
  2. Piti kyllä hieman etsiä sopivaa sydänmuottia, monet on joko liian isoja tai liian pieniä. Tuo Wiltonin sydänmuottisetti oli hyvä, siinä kun on monta eri kokoista muottia joista valita ja muotokin hyvä popseihin.

    VastaaPoista