maanantai 4. marraskuuta 2013

Halloween 2013


Niin se Halloween taas tuli ja meni. Tänäkin vuonna järjestimme perinteiset Halloween juhlat lapsille. On ihanaa suunnitella ja koristella kotia, joka vuosi hieman eri näköiseksi. Nyt koristelu oli vielä hauskempaa, kun koti on vaihtunut isompaan sitten viime vuoden juhlien ja koristeltavaa oli siten enemmän.


Seinille askarreltiin etukäteen lepakoita ja kurpitsoja. Hämähäkinseiteillä koristeltiin pöydät ja nurkat. Katossa roikkui hämähäkein koristeltuja paperipalloja.


Paperista leikatut hiiret vilistivät ympäri kotia. Eipä kyllä mennyt montaa hetkeä vieraiden saapumisen jälkeen kun joku pikkuvieraista oli käynyt napsimassa kaikilta hiiriltä hännät irti ja sen jälkeen ne taisi näyttää enemmän hamstereilta kuin hiiriltä.


Kaupasta löysin jo etukäteen ihanan ällöttäviä silmiä joita piti tietenkin saada Halloween-pöytään. Osa lapsista tykkäsi kovasti ja osa söi irvistellen kun puraistessa sisältä valui kirpeää punaista täytettä.


Pikku neidin toiveesta juomana tarjoiltiin "Bat Juicea" (mansikkamehu-lime-sitruunavichy-juomaa).


Halloween kakusta tuli tänä vuonna kokonaan oranssi. Päälle tein sokerimassasta kurpitsoja sekä syksyisiä lehtiä. Kakku oli suklaakakku mansikkatäytteellä, täytteen värjäsin vielä oranssiksi.


Kakun ja suolaisten purtavien lisäksi tarjolla oli myös hämähäkkimuffinsseja joista en kunnon kuvaa kerinnyt ottamaan mutta eipä niistä oikeestaan kovin edustavan näköisiä tullutkaan, heh. Mutta oikein herkullisen makuisia, sitruunalla ja redvelvet-aromilla maustettuja. Niitä pitäisi tehdä uudemman kerran, ohjeen kera.


Pimeän tultua terassilla tunnelmaa toi kurpitsa-valot. 
Nyt on koristeet siivottu pois ja sitten voikin alkaa laittamaan kotiin jo talvisempaa tunnelmaa.


1 kommentti:

  1. Ihanat kattaukset! Tästä kyllä saa valtavasti inspiraatiota ensi vuotta varten! ;) Tosi hieno kertakaikkiaan!

    VastaaPoista