perjantai 15. maaliskuuta 2013

Ruusuinen perhoskakku


  • 6-vuotiaalle Saralle syntymäpäiväkakkua. Toiveena koristeeksi oli perhosia sekä väreiksi vaaleanpunaista ja pinkkiä. Olisi ollut kiva tehdä perhosen mallinen muotokakku mutta se idea tuli hieman myöhään mieleen. Siispä tällä kertaa kakusta tuli mansikan makuinen vaaleanpunainen kermahörhelö, ehkä hieman liiankin kermakakkumainen... ;)
Perhoset tein kukkamassasta perhoset-koristelumuoteilla.


ONNEA SARA!

3 kommenttia:

  1. Miten tuosta kermavaahdosta (vai sokerikreemistä) saa noin ihania "ruusukkeita"?
    Tai siis mita tyllaa käytit siihen ja miten teit ne? :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin pursotukseen vain kermavaahtoa johon lisäsin hieman vaniljakreemijauhetta jämäköittämään sitä. Ruusukkeet tein Wiltonin 1M-tyllalla pursottamalla spiraalimaisesti aloittaen sisältä ulospäin. =)

      Poista
  2. Ihana vaaleanpunainen luomus! Ruusupursotus on kiva tekniikka, kun sillä saa helposti ja nopeasti näyttävyyttä kakkuun :)

    VastaaPoista