torstai 23. tammikuuta 2014

Piparminttufudge


PIPARMINTTUFUDGE

250g maitosuklaata
1 prk kondensoitua maitoa
2 tl vaniljasokeria
200g valkosuklaata
Piparminttu-karkkikeppejä rouhittuna

Sulata yhdessä kattilassa maitosuklaa ja toisessa valkosuklaa. Sekoita maitosuklaan joukkoon noin 1,5dl (reilut puoli purkkia) kondensoitua maitoa ja mausta vaniljasokerilla. Sekoita loput kondensoidusta maidosta (noin 1dl) valkosuklaan joukkoon ja mausta minttuaromilla. 
Seokset paksuuntuvat nopeasti joten ne kannattaa kaataa vuokaan melko ripeästi.
Kaada 2/3 osaa maitosuklaaseoksesta vuokaan leivinpaperin päälle. Kaada sen jälkeen valkosuklaaseos ja lopuksi päälle loput maitosuklaaseoksesta. Pintaa voi marmoroida sekoittamalla tikulla. Koristele pinta ripottelemalla rouhittuja karkkikeppejä. Jäähdytä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa suojattuna.
Leikkaa jäähtynyt fudge sopivan kokoisiksi paloiksi ja nauti!



1 kommentti:

  1. oiiiijoiii, aivan järkyttävän hyvän näköisiä! NAM!

    VastaaPoista