lauantai 28. maaliskuuta 2015

Suklaamuffinit kirsikkakuorrutteella



SUKLAAMUFFINIT

2 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1dl juoksevaa margariinia
3,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1-1,5dl maitoa
100g suklaata rouhittuna

Sekoita kaikki ainekset nopeasti keskenään tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina muffinipellillä oleviin muffinivuokiin ja paista 175 asteessa noin 15 minuuttia. 
Jäähdytä muffinit ennen kuorruttamista.


KIRSIKKA-KUORRUTUS

1 dl kylmää vettä
5 dl kermaa

Vaahtota kermavaahto. Sekoita hyydykejauhe veteen ja sekoita tasaiseksi. Yhdistä seos kermavaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Pursota kuorrutetta jäähtyneden muffinien päälle ja viimeistele koristelu tuoreilla kirsikoilla.



2 kommenttia:

  1. Ihanan helppo ohje, kun aineet vain sekoitetaan keskenään. Ja kauniit kuvatkin, oikein veri herahti kielelle :)

    VastaaPoista